1 dilim kepek ekmeği, 2 adet dilimlenmiş kızarmış mantar, 1 bardak şekersiz portakal suyu.
3 yeşil incir, 1 küçük kutu düşük kalorili yoğurt.
1 küçük muz ve 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırılmış 150 ml yağsız süt.
Öğle yemeği (Her gün için birini seçin.)
Marul, salatalık, domates ve 25 gr karides karıştırın. Karabiber ve bir dilim kepek ekmeği ile servis yapın.
2 yemek kaşığı düşük kalorili salata sosu eklenmiş patates salatasıyla 3 dilim beyaz tavuk eti.
225 gram kabuklu midyeyi iyice yıkayın. Doğranmış yarım soğanı, bir baş ezilmiş sarımsak, taze maydonoz ve 3 yemek kaşığı beyaz şarap ile karıştırarak kapağı kapatıp 5 dakika kaynatın. Tüm karışımı kaseye koyun ve üzerine yarım bardak beyaz şarap dökün.
Akşam yemeği (Her gün için birini seçin.)
25 gram karides ve 25 gram ayıklanmış midyeyi 2 yemek kaşığı düşük kalorili mayonez, 2 yemek kaşığı ketçap ve limon suyu ile karıştırın. Marul, domates ve salatalık ile süsleyin.
Kızarmış bir parça tavuk göğsü ile 1 orta boy kumpir patates. Salatalık, domates, biber, marul ve 1 tatlı kaşığı yağsız salata sosuyla hazırlanmış salata.
Küçük bir soğanın yarısını doğrayın ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım baş ezilmiş sarımsak ile pişirin. 2 tatlı kaşığı taze limon suyu ve 2 tatlı kaşığı köri ekleyerek 5 dakika pişirin. Bir kutu doğranmış domates ve yarım yeşil biber ekleyerek 15 dakika daha pişirin. 50 gram karidesi de ekledikten sonra 3 dakika pişirin. 1 yemek kaşığı yağsız yoğurt ve 50 gram pilav ile birlikte yiyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder